Dnes vyšlo 1 článků

20:16 MoonWalker: Boty, které vzdorují gravitaci

Stát se astronautem a chodit po Měsíci je snem každého malého chlapce. Ačkoliv se nedostanete na pravý Měsíc, můžete si chlapecký sen splnit. Stačí si nazout revoluční boty 20:16 MoonWalker, které vzdorují zemské gravitaci. Obuv je pod záštitou startupu Moonshire Crea, který hledá podporu na crowdfundingovém portálu IndieGoGo. S botami budete mít lehký krok a budete šťastní jako astronauti.

Cílem projektu na IndieGoGo je získat 20 000 dolarů, přičemž tato částka byla dávno překonaná. Přestože do konce projektu zbývá 11 dní, získal už 123 222 dolarů, což je o 616 % více než původně stanovený cíl.

wklj9stwdotg4jsiylh1

MoonWalker

Boty se vyznačují poměrně silnou podrážkou, neboť každá bota disponuje dvěma vrstvami extra silných magnetů. Jednotlivé magnety jsou k sobě otočené severními póly, čímž se produkuje odpudivá síla. A právě díky odpudivé síle se budete cítit jako opravdový astronaut, který se prochází po Měsíci. Vnitřní část boty je vyrobená z paměťové pěny. Jedná se o syntetický polyetylén používající se také v NASA při výrobě vesmírných modulů. A můžete si povšimnout, že MoonWalker nemají žádné tkaničky, což není rozhodně překážka. V žádném případě se vám samovolně nevyzují.

Moderní technologie se dotýkají také zevnějšku bot, přičemž boty jsou opatřené displejem z elektronického papíru. Potom si stačí nainstalovat mobilní aplikaci a můžete si na botě zobrazit různé obrázky, animace, texty, ba dokonce můžete mít na botě statusy ze sociálních sítí.

mrjmrldvukebcub7snsp

Propojíte je s mobilem a mohou zobrazovat statusy z Facebooku.

A jaká je cena revolučních bot MoonWalker? Na IndieGoGo se jejich cena pohybuje kolem 100 dolarů včetně poštovného.

Zdroj / Foto: IndieGoGo

Stále ještě mladý a (snad i) krásný psavec píšící na svém blogu Krcmic.cz. Pracoval pro společnosti T-Mobile, SaveMax, Telefonica O2, Brunswick Estates, Accenture, euroAWK a Socialbakers. Založil portál Pravdu.cz. V současnosti vlastní tento web. A pracuje na tom, aby z Objevit.cz udělal další uznávaný a navštěvovaný portál.

Komentáře

Nahoru