Umělohmotná ponožka, která psa zabaví a ušetří nové boty

Umělohmotná ponožka, která psa zabaví a ušetří nové boty

Pokud má někdo z vás čtyřnohého přítele, určitě se už mnohokrát potýkal s problémem ztracených ponožek, roztrhaných kalhot nebo okousaných podrážek u bot. S takovými problémy už je konec, byla vynalezena Smelly Sock.

Jedná se o umělohmotnou ponožku. Je to pouzdro na tu vaší, skutečnou. Na tu, na kterou si pejsek brousí zoubky a těší se až vám ji schová. Přes obal je cítit váš pach, právě to, kvůli čemu jsou ponožky pro pejsky zajímavé. Je vědecky dokázáno, že pokud se psem nejste, potřebuje vaši přítomnost cítit jiným způsobem. Nejčastěji jsou to boty a ponožky, protože právě v botách a nožkách je našeho pižma nejvíce.

19874035_10207156619554013_635516131_n (1)

Výhoda Smelly Sock je ta, že je téměř „nerozkousatelná“. Zatím se ještě žádná neponičila, ale nemůžeme produktu věřit zcela, je možné, že zrovna vy jste majiteli pejska, který ji hravě prokousne. Nicméně může si s ní hrát, jak chce. Je to výhodné pro obě strany. Pro vás i pro pejska.

Člověk je přece jen rozumnějším tvorem, takže byla jen otázka času, kdy na psy vyzraje. Novinka pejska uspokojí, nic se pro něj nezmění a vy budete mít klid a nebudete muset utrácet peníze za nové boty a ztrácet nervy s čtyřnohým přítelem, který by vám měl dělat jen radost.

Zdroj, text/foto: mashable.com 

Štítky: , , ,

Zajímá se o tvůrčí psaní a online marketing. Studuje marketingovou komunikaci. Ve volném čase (kterého moc není) spravuje svůj blog - bezkiki.cz. Její život by nebyl kompletní bez rodiny, přátel, smíchu, hudby a dobrého jídla.

Komentáře

Nahoru