Tisková zpráva: Společnost Telefónica nabídne od 15. března 2013 tři nové tarify fixního internetového připojení, které budou až o třetinu levnější

Společnost Telefónica nabídne od 15. března 2013 tři nové tarify fixního internetového připojení. Budou až o třetinu výhodnější než stávající nabídka.

Největší zájem ze strany zákazníků O2 je o tarif Internet Optimal s rychlostí stahování až 20 Mbps. Od poloviny března je možné získat nový tarif Internet Optimal+ se stejnou rychlostí za 505 Kč měsíčně. Cena tarifu Optimal+ a je spojena s uzavřením smlouvy na jeden rok s automatickým prodloužením a je garantována po celou dobu smlouvy .

Naši klienti mohli za zvýhodněnou cenu získat Internet Optimal již v minulosti. Vždy šlo ale o časově omezenou akční nabídku na jeden rok. Nové tarify zachovávají výhodný měsíční paušál neomezeně, po celou dobu trvání závazku a tím odstraňují nutnost zákazníka se každých 12 měsíců vracet k ceně svého tarifu,“ říká Petr Matějovský, ředitel rezidentního segmentu společnosti Telefónica Czech Republic.

zvýhodněný tarif měsíční paušál tarif
bez smlouvy
měsíční paušál
Internet Start+ 353 Kč Internet Start 404 Kč
Internet Optimal+ 505 Kč Internet Optimal 757 Kč
Internet Aktiv+ 606 Kč Internet Aktiv 858 Kč

Internet s televizí za 656 Kč

Výhodný balíček internetového připojení xDSLa digitální televize O2 TV vyjde na 656 Kč měsíčně. Stačí podepsat smlouvu na jeden rok s automatickým prodloužením za stejných podmínek.

zvýhodněný tarif měsíční paušál
Internet Optimal+
O2 TV
656 Kč
Internet Aktiv+
O2 TV
757 Kč

O2 TV obsahuje nabídku Flexi s desítkami televizních kanálů. Více než 40 kanálů tvoří standardní součást a k tomu je na výběr jeden programový balíček podle volby zákazníka.

Nové programy v O2 TV

Současně se zvýhodněnou nabídkou Telefónica rozšiřuje programovou nabídku O2 TV o 14 nových programů včetně dvou v HD rozlišení. Zákazníci se tak mohou těšit na zajímavosti ze světa celebrit, nové populárně naučné pořady, evropskou filmovou produkci, výuku angličtiny či mezinárodní a finanční zpravodajství.

Stávajícím zákazníkům O2 TV budou programy přidány automaticky bez navýšení ceny.

Nové televizní programy:

PROGRAM OBSAH
France 24 mezinárodní zpravodajský program, který nabízí pohled na světové události z nové perspektivy
Bloomberg grafy, nejžhavější novinky, informace o cenách akcií a příslušných indexech v reálném čase díky zpravodajským, informačním a analytickým nástrojům.
TV5MONDE jedna z největších světových televizních sítí vysílající s titulky to nejlepší z francouzsky mluvících programů
CH1 Russia nejnovější zprávy z Ruska a ze světa, filmy, dokumenty, talk show, sport, zábavu, hudbu, módu a vše ostatní, nezbytné pro životní styl moderního diváka.
TA3 komplexní zpravodajský a informační servis a dění na Slovensku i v zahraničí a poskytuje aktuální, objektivní, vyvážené, ověřené a přesné informace.
English Learning Club TV kurzy angličtiny z pohodlí domova, nejsnazší cesta k jazykovému vzdělávání
Da Vinci Learning rodinný televizní kanál pro děti, rodiče a dospělé, který nabízí fascinující a inspirující vzdělávací programy a dokumenty zabývající se různými tématy světa, ve kterém žijeme.
E! jedinečný program přinášející zajímavosti ze světa celebrit
TLC inspirující obsah zaměřený na životní styl. Pořady zaměřené na lidský život, rodinu, rodičovství, jídlo, zábavu a skutečné příběhy.
Film Europe je prémiový filmový televizní kanál s výhradně evropskou filmovou produkcí, přehledem všech žánrů a stylů evropské kinematografie.
Film Europe HD prémiový filmový televizní kanál s výhradně evropskou filmovou produkcí, přehledem všech žánrů a stylů evropské kinematografie.
HOROR FILM horor, mystery a fantasy pořady
Discovery HD Showcase zábava v nejlepším standardu technologie HD
Doku CS první televizní kanál českých a slovenských dokumentů

Komentáře

Nahoru