Inzerce: České křišťálové lustry

České sklo je již od pradávna samo o sobě pojem. Podle archeologických nálezů se sklářské řemeslo provozuje v českých zemích již od 9. Století.

České sklo je symbolem kvality, řemeslného mistrovství, osobitého stylu a krásy.

První křišťálové lustry se u nás začali vyrábět již od poloviny 18. Století a netrvalo dlouho, aby si získaly celou Evropu, díky čemuž ovlivnily pozdější vývoj a styl lustrů po celém světě

České křišťálové lustry byly velice vyhledávané aristokracií. České křišťálové lustry, jako symboly dobrého vkusu, bohatství a urozenosti, se staly stejně prestižními jako drahé šperky. Každý si při představě křišťálového lustru představí Barokní kostel, obřadní síň nebo sál na zámku. Dnes však křišťálové lustry můžete mít i ve vašich domovech. Přenesete si tak kouzlo českého sklářského umění i k vám.

Fámy o složité údržbě jsou již vyvráceny spreji, díky kterým váš lustr během chvíle opět prozáří. Proto již nebrání nic instalaci nového interiérového klenotu u vás, který se zaručeně stane středem pozornosti každé návštěvy

Tým redaktorů magazínu Objevit.cz se skládá z poměrně mladých lidí, kteří psaní článků a pohybování se ve světě IT pokládají za svůj koníček, věnují se mu a tudíž mu i rozumí.

Komentáře

Nahoru