Lockout: Aplikace vás zachrání od toho, abyste publikovali něco, čeho byste mohli litovat

Lockout: Aplikace vás zachrání od toho, abyste publikovali něco, čeho byste mohli litovat

Pravděpodobně jste již minimálně slyšeli o případech, kdy někdo litoval toho, co napsal na sociální sítě, přidal na firemní nebo osobní profil, … Ano, sociální sítě vám mohou pěkně znepříjemnit život, pokud si nejste 100% jistí tím, co na nich děláte.

Například když jste na nějaké dobré párty, měli byste se od všech sociálních sítí držet na míle daleko. V opačném případě totiž můžete zveřejnit fotografie, napsat nějaký ten status nebo odeslat pár zpráv, kterých budete ráno zatraceně litovat.

Před každou párty si sociální sítě pečlivě uzamkněte

Teď ovšem přichází někdo, kdo vás pohlídá. Aplikace Lockout byla vyvinuta v USA a umožňuje svým uživatelům doslova uzamknout až 6 aplikací sociálních sítí na jejich telefonu.

lockout

Nejdříve si nastavíte, které všechny sociální sítě chcete uzamknout a na jak dlouho.

Aplikace svou práci dělá opravdu dobře. Jakmile nastavíte dobu, po kterou mají být sociální sítě zablokované, neexistuje způsob, jak je odblokovat. Můžete zkusit telefon restartovat nebo dokonce odstranit uzamčené aplikace z telefonu. Účty daných sociálních sítí přesto není možné v daném zařízení použít.

Možná to zní drsně, ale stojí to za to. Pak nebudete muset litovat žádných svých povedených příspěvků. Bohužel je aplikace k dispozici zatím jenom pro Android. Majitelé iPhonu se budou muset chovat slušně i bez ní.

Zdroj: We Are Social Media

Komentáře

Nahoru