Měsíc: Leden 2014

Martyho frky: Jmenuju se Martin Pohl a jsem alkoholik

Jeho humor je drsný. Mnohdy až trapně jednoduchý. Ale právě díky tomu si získal srdce desítek tisíc lidí. Své frky vydal i knižně. Konkrétně se jedná o knihu Martyho frky….

Neobvyklá australská reklama: Jak donutit děti, aby nechodily za školu?

Neobvyklá australská reklama: Jak donutit děti, aby nechodily za školu?

Dvě krásné mladé dívky utečou ze školy a nasednou do čekajícího auta. Společně se dvěma mladými kluky, kteří jsou stejně tak krásní, se vydávají vstříc dobrodružství. Svléknou školní uniformy, rozbalí mapu, poslouchají romantické zvuky kytarových akordů. Jednoduše letní pohoda místo školy.

12 fascinujících fotografií ještě nenarozených zvířat

Stvoření života, ať už se jedná o život lidský nebo zvířecí, je vždy krásným, fascinujícím a složitým procesem. Nicméně s technologiemi, které dnes máme a které se neustále zlepšují, se můžeme na tento proces podívat a obdivovat tu krásu utváření života.

Nový prvek Twitteru - Amplify

Jak založit účet na Twitteru

Jestli vás ještě nezasáhly ty krátké zprávy o maximální délce 140 znaků, kterým se říká tweety, měli byste to okamžitě napravit. Twitter sice nemá takovou uživatelskou základnu jako Facebook, ale jak ho okusíte, jistě si ho zamilujete. Funguje totiž na úplně jiném principu.

Hacker se vloupal do emailů amerických celebrit. Teď jde na 10 let sedět

USA. Soudce posílá do vězení počítačového hackera na 10 let, za prolomení e-mailových účtů hvězd, mezi kterými byla i Scarlett Johansson. Její nahé fotografie, které tam měla uložené, ihned vložil na internet.

Galerie: Seriálové postavičky z Lega. Poznáte všechny?

Nejedna reklamní kampaň společnosti Lego působí parádním dojmem kreativity a přitom jednoduchosti. Tato z roku 2012 propaguje představivost a imaginaci. Podle tvůrců, prý stačí trocha fantazie, pár kostiček a dokážete postavit cokoliv. V této edici s názvem Imagine hádáte kreslené postavičky z nejznámějších světových seriálů.

Galerie: Zámek v Sacramentu, který kdysi patřil Ediie Murphymu, je na prodej

Zámek o rozloze 1,5 hektaru, který kdysi vlastnil Eddie Murphy, je podle Wall Street Journalu na trhu k mání za 12 milionů dolarů. Takže pokud se vám zalíbí a přišly peníze z brigády, tak si ho stejně nekoupíte, na české koruny to je 242 milionů.

Chytrou podprsenku rozepne pouze pravá láska

Japonští vynálezci vytvořili něco, co se rozhodně nebude líbit zlatokopkám. Pokud jim jejich bohatý přítel pořídí nově vytvořenou podprsenku, projeví se jejich pravý záměr. Tahle podprsenka se totiž rozepne pouze tehdy, když vycítí pravou lásku své nositelky.

Fotoaparát pro jinak orientované

Znáte fotoaparáty Nikon? Jako každé jiné i řada S2800 je dostupná v různých barvách. Nikon S2800 tak můžete objevit černý, červený, stříbrný, fialový, černý, … nebo buzničkový. Ano, opravdu čtete dobře. Že nevíte, co si pod tímhle názvem představit za barvu? Tak to čtěte dále.

Video: Přemalujte pokoje. Omítkový démon řádí na Slovensku.

Démon alias bubák na Slovensku. Ve vesničce jménem Vyšná Kamenica se dějí podivné věci. Každý den se dvakrát zjevuje hluchoněmému muži démon. Jelikož se občané bojí, žádají o nové bydlení a peníze. Jak jednoduché.

Fascinující sopečné Chile v obrazech

V roce 2011, konkrétně 4. června, se probudila k životu sopka Cordon Caulle. Zatímco ostatní se báli o svůj holý život, fotograf Francisco Negroni vzal fotoaparát do ruky a začal fotit. A tak vznikly tyto dechberoucí záběry sopečných erupcí, explozí plné gejzírů lávy a sopečného popela, které teď můžete obdivovat i vy.

Nahoru