Měsíc: Březen 2014

Nový internetový srovnávač se zaměří na slevové kupony

Český internet uvítal nový internetový srovnávač. Srováme.cz se zaměří především na nabídku slevových kuponů internetových obchodů. Všechny dostupné kupony by se měly shromáždit na jednom přehledném místě a zákazník by s jejich pomocí měl ušetřit desítky až tisíce korun.

KdoMiVolal.eu: Zjistěte, kdo se ukrývá pod neznámým číslem

Asi to potkalo každého z vás: na displeji mobilního telefonu neznámé číslo. A telefonát, jak to tak bývá, přijde v tu nejméně vhodnou chvíli. Kdo volal? Komu patří číslo, které neznáte? Ihned se v hlavě rozběhne sled myšlenek a dedukcí? Stalo se něco nepříjemného někomu blízkému? Pokud telefonát z neznámého čísla nemůžete přijmout, spoléháte, že se dotyčný ozve znovu. Nebo se pokusíte zavolat zpátky. Asi nelibě ale nesete, pokud vám neznámý telefonista volá například v průběhu víkendu nebo v pozdních večerních hodinách. V takových situacích, celkem logicky, budete vyhledávat jakoukoliv informaci o telefonním čísle, která vás neúnavně prozvání.

Dřevěné postavy zkrášlují New Jersey

Street artisti mají vážně důležitý úkol. Není to ničení ulic a umisťování nesmyslných postav po ulicích, ale naopak. Zkrášlit je a vykouzlit vám úsměv na tváři. O to se snaží také Joe, který na ulicích umisťuje „kousky jeho života“. Jak vypadají…?

Jak ozvláštnit nudnou rýži? Přidejte špetku originality

Jak udělat dětem z jídla zábavu? Originalitou, prostou originalitou, kterou denně používá Samantha Lee. Co dělá? Z nudné rýže dokáže kreativním způsobem vytvořit nějakou filmovou, hudební či knižní postavičku. Docela dobrá inspirace, nemyslíte?

Jak formátovat text příspěvků na Google+

Všimli jste si někdy, že při psaní příspěvku na Google+ nemáte možnost daný text formátovat? Dobře, možná to ani nepotřebujete. Ale jakmile to vyzkoušíte, dost možná nebudete chápat, jak jste bez toho mohli žít.

Sokotra, ostrov plný zajímavých a netradičních rostlin

Chtěli jste se někdy dostat na izolovaný a pohádkový ostrov? Pokud je to už vaším dětským snem, vřele vám doporučuji odlehlý ostrůvek Sokotra, který je jménem nijak zajímavý. Avšak jméno většinou klame. Na tomto ostrůvku bychom nalezli velkou škálu endemitů, což jsou rostliny, které se vyskytují na jednom místě na zemi. To dělá z prostého ostrovu ostrov pohádkový.

Facebook: Problémy kvůli jednomu hloupému příspěvku

Je den po Dni svatého Patrika. Mladá žena musí podstoupit dechovou zkoušku. Projde bez problémů. Avšak pak se na svém facebookovém profilu pochlubí, jaké to měla štěstí, že nic nenadýchala, přestože ve skutečnosti pila. A co byste řekli, že se bude dít dál?

Dokonale vytvořené obrázky, nad kterými budete muset přemýšlet

Při pomyšlení na Thomas Barbèy, který vytvořil následující sérii obrázků, které vás bez pochyby dokonale zmatou, takže budete chvíli přemýšlet, co to na nich vlastně je.

Atomer.cz: Vše, co očekáváte od vašeho e-shopu

Fenoménem 21. století je bezesporu internet. A to po všech stránkách. Na internetu komunikujeme, obchodujeme, hledáme informace všeho druhu. Je to doslova médium své doby. Bylo tedy otázkou času, kdy se obchodní sféra postupně začne vymaňovat z podoby kamenných obchodů a své priority bude směřovat především na oblast e-shopů a internetových komerčních nabídek. A tak nedílnou součástí sféry internetu se stávají ve všech podobách obchodování právě e-shopy a obchodní portály.

Nejdéle přežívající torrent na The Pirate Bay oslavil 10 let

29. března bylo jedno velice zajímavé výročí týkající se internetu. Ne, narozeniny neměl žádný „tvůrce“ internetu, ani se nejedná o výročí žádné technologie. Včera to bylo deset let, co byl na server The Pirate Bay nahrán zatím nejdéle žijící torrent. Zajímá vás, o co jde? Tak čtěte dále.

Aplikace pro ženy: Tyhle boty musím mít!

Ženy obvykle neví, co chtějí. A stejně tak to mají i s botami. Když však vidí boty na nějaké jiné ženě, často jsou si naprosto jisty, že zrovna tyhle musí mít. Ale kde je teď jenom sehnat? S novou aplikací bez problému.

Nejvýhodnější ceny zboží a přímé slevové kupóny na Srovname.cz

Pokud jde o nákupy, a je jedno jakéhokoliv sortimentu, pak v případě slev a zvýhodněných nabídek, jen málokdo tu a tam tuto nabídku nevyužije. Kdo by nechtěl na vybíraném zboží ušetřit? A je naprosto jedno, jestliže jde o slevy v nabídkách kamenných obchodů, nebo jsou slevové akce poskytované při nákupu zboží prostřednictvím internetu. Pokud tak volíme nabídku mnoha obchodů, volíme ten, kde nám cena přijde atraktivní a současně je co nejnižší. Porovnáváme a srovnáváme. Při tom procházíme řadu nabídek, navštěvujeme bezpočet internetových stránek. V takovém případě se pak vyplatí využít služeb specializovaných srovnávačů, kde na jednom místě přehledně zjistíte, kde je které zboží s nejideálnější nabídkou pro vás. Takovým portálem, kde můžete porovnávat cenové nabídky pro velké množství zboží různého druhu a určení, je portál Srovnáme.cz.

Nahoru