Měsíc: Duben 2015

3D tiskárna v kuchyni

3D tisk je v poslední době hodně v módě. Postupem času zjišťujeme, že vytisknout jde opravdu kdeco. Když máte návod, můžete si doma vyrobit střelné zbraně, kuchyňské nože nebo náhradní díl do mlýnku na maso. S rozvojem technologií totiž vychází najevo, že 3D tiskárny by mohly mít skvělé využití právě v kuchyni.

PŘEDSTAVUJEME: SeznamŠkol.eu – Najděte si svou vysněnou vysokou školu!

Budoucnost je ve vzdělání. Společnost by totiž nebyla bez učitelů, ekonomů či doktorů a proto jsou pro nás školy stále to nejdůležitější a nejcennější, co v životě máme. Roky, které strávíme produktivním myšlením, věnujeme do našeho vzdělávání. A následně si nacházíme pozice v námi vysněných firmách.

Internet Explorer končí! Nahradí jej Microsoft Edge

Konečně! Projekt s pracovním názvem Spartan má svůj oficiální název. Joe Belfiore, viceprezident Microsoftu pro operační systémy, na vývojářské konferenci Microsoftu „Build 2015“ seznámil veřejnost s názvem pro nový webový prohlížeč. Jedná…

Windows 10 bude podporovat Android a iOS aplikace

Vydání nového operačního systému Windows 10 se blíží a seznam podporovaných funkcí se pomalu, ale jistě prodlužuje. Zatímco minulý týden jsme vás informovali o tom, že ve Windows 10 si…

Twitter bojuje s trendovým hashtagem: #FeministsAreUgly

Začátkem tohoto měsíce Twitter spustil novou domovskou stránku, která je navržena tak, aby vyzdvihovala obrázky, popisky a titulky ze stránek uživatelů jako určitý typ zpravodajství. Netvrvalo však dlouho a v rámci novinek ze světa se začaly objevovat obrázky hýždí apod. V rámci této stránky se také začaly objevovat nové trendy týkající se komentů, a to kolem hashtagu #FeministsAreUgly – tedy – feministky jsou ošklivé.

Podvedl vás? Hoďte mu iPhone do vany

Každý, kdo má nějakou přítelkyni nebo přítele moc dobře ví, co nejhoršího vám váš protějšek může udělat. Ano, když vás podvede, je to hodně špatné. Protože jestli to udělal jednou, rozhodně to není naposledy. Tak se na něj vykašlete raději hned a pořádně mu to podvádění oplaťte.

Gamee – nová herní sociální síť v ČR

Po úspěšném uvedení na trh v Austrálii a Turecku včera pražská vývojářská společnost Cleevio a Božena Řežábová oznámili oficiální spuštění nové herní sociální sítě Gamee v České republice. Nyní je aplikace k dispozici ke stažení na AppStoru pro operační systém iOS, od května bude k dispozici i pro zařízení se systémem Android. Jedná se o jedinou mobilní aplikaci tohoto druhu na světě a navíc hraní veškerých her je zdarma.

Jak na mobilu přehrávat videa z YouTube na pozadí?

Pokud si na mobilu pouštíte hudbu z YouTube, určitě nejste nadšení z toho, že u toho musíte mít neustále zapnutou obrazovku. Jinak to totiž nejde. Jakmile ji zhasnete, přehrávané video se zastaví. A stopne se i tehdy, když se přepnete do jiné aplikace.

Pracujte efektivněji! Představujeme pět aplikací, které vám to usnadní

Dnešní doba je rychlá a my máme dvě možnosti: buďto se tomu přizpůsobit, nebo padnout. Nic mezi neexistuje. Naštěstí existuje celá řada šikovných aplikací, které nám mohou pomoci „přežít“ bez…

Nahoru