I myš může být gurmán, hlavě před smrtí

I taková myš před smrtí se musí dobře najíst, a když ji pohostíte sýrem, tak ji spíše urazíte. Navrhuji vám inspirovat se od následujících dvou autorů, kteří vymysleli vážně originální pastičky, kde by podle mého názoru myš umřela sama a dobrovolně.

Nyní trošku ironická otázka, co byste si dali k poslední večeři v roli myši? Obecně známo, že sýr, ale co když je myš hladovější a prahne po nějakém gurmánském zážitku. Jaké pochutiny jim připravili Davide Luciano a Claudie Ficca, tak by myši dokonce zemřely snad i dobrovolně. Zmiňovaní autoři tak vytvořili a zdokumentovali sérii fotografií s pastičkami na myši. Jak jste zřejmě pochopili,tak autoři nezvolili klasický postup alá sýr, a snad se myšička chytne… Jako pochutinu zvolili jídla, které by jim leckdo záviděl. Celý pastičkový projekt se jmenuje „Gourmet Mouse Traps“.

Ach ty přípravy…

Avšak autoři si práci spravedlivě rozdělili. David měl na starosti scénu a osvětlení, zato Claudie se postarala o naservírování pokrmů. Celkově se jedná o deset jídel.

gourmet-mouse-traps-3-650x433 gourmet-mouse-traps-1-650x433 gourmet-mouse-traps-9-650x433 gourmet-mouse-traps-4-650x434 gourmet-mouse-traps-5-650x433 gourmet-mouse-traps-8-650x433 gourmet-mouse-traps-2-650x433 gourmet-mouse-traps-10-650x432 gourmet-mouse-traps-6-650x433

Vybírá jen ta nejlepší témata a snaží se psát tak, aby to lidi bavilo. Nezastavuje se před ničím, na rozhovory bere suprové lidi. Řídí se heslem "Per aspera ad astra", tedy "Přes překážky ke hvězdám".

Komentáře

Nahoru