INZERCE: Bojujte proti chřipkové epidemii poctivým jogurtem či zákysem

Chřipky už v Česku opět řádí, převažující problém představují střevní potíže. Ty jsou pro tělo obzvlášť náročné, protože když jde několik dní vše, co sníte, ven, tělo se pak těžko vyrovnává s opětovným příjmem potravin. Nejlepší jsou na to živé kultury, které je možné přijímat z poctivých jogurtů, zákysů a jiných mléčných výrobků.

Živé kultury byste měli doplňovat po každých antibiotikách, protože pomáhají udržovat ideální prostředí ve střevech. Neobsahuje je však úplně každý jogurt, musíte si vybírat. Zpravidla jde o ty kvalitnější, jakými jsou i jogurty Argola.

Firma Argola od roku 1992 poskytuje laboratorní služby pro zemědělství, potravinářství a životní prostředí. O rok později ale začala vyrábět jogurty ve skle a měly takový úspěch, že až dodnes tvoří jejich hlavní činnost.

mg-8478

V obchodě je nepřehlédnete

Čím jsou jogurty Argola unikátní?

Skleněný obal. Mléčné produkty se lépe uchovávají ve skle, které nepropouští pachy ani bakterie a je ekologické. Jogurt ze skla chutná prostě luxusněji.

Nutriční hodnoty. Jogurty ve skle obsahují více bílkovin a vápníku, rovněž se v něm vyskytují živé kultury, které pomáhají k znovuobnovení střevní mikroflóry.

Konzistence. Mají kyselejší chuť a přírodní mléčnou vůni. Jiný je i na pohled – vypadá tužší, není však tučnější. Obsah tuku je ve skutečnosti ještě nižší než např. u smetanových jogurtů. Nevylekejte se vrstvy tuku nahoře, je produktem zrání jogurtu.

Výroba. K výrobě se používá nehomogenizované mléko z Jindřichohradecka, vlastní jogurt uzrává až přímo ve sklenici.

Zákys ve skle

Podobně jako jogurty vyrábí Argola také zdravé zákysy. I ty obsahují látky vhodné pro obnovu mikroflóry. Je stejně poctivý a hustý jako jogurty a opět balený ve skle.

4

Do poctivého zákysu patří poctivá marmeláda

Zdravé a hlavně české jogurty a zákysy Argola seženete v několika řetězcích (Tesco, Albert, Globus), se slevou je prodávají přímo v podnikové prodejně v Jindřichově Hradci. Ve zmiňovaných supermarketech je však určitě nepřehlédnete. Mléčné výrobky ve skle mají něco do sebe.

Komentáře

Nahoru