Hamburger stvořený na výkrm prasat

Hamburger stvořený na výkrm prasat

Máme pro vás tip na malou svačinu, italský hamburger. Příprava jednoduchá a za pár minut máte hotové jídlo. Nemůžeme to jinak nazvat než peklo na talíři nebo jídlo určené na výkrm prasat.

Na veřejně známém webu pro „maminky“, kde se slovo zdrobnělina stalo hlavním symbolem veškerých diskuzí, se nedávno objevil poměrně zajímavý (pro někoho odpudivý) recept a tip na netradiční verzi hamburgeru, který bychom klidně mohli nazvat „PEKLO NA TALÍŘI“. Italská verze hamburgeru pro milovníky jídla obsahuje snad všechno, co si jenom vymyslíte. Seznam pro výrobu i postup je poměrně složitý, ale výsledek stojí za to na malou večeři.

Co budeme na hamburger od pejska a kočičky?

  • Dvě malé pizzy
  • Balení anglické slaniny (popř. paprikáš nebo sálám)
  • Mleté maso
  • Cibule, Česnek – zvolte dle chuti
  • Sůl a Worcesterovou omáčku- podle chuti.
  • Můžete přidat i kečup
  • Vejce- na spojení mletého masa (1-2).
  • Při dokončování hamburgeru můžou pomoci i štafle nebo žebřík

l156397

POSTUP PŘÍPRAVY

  • Ze všeho nejdříve do křupava osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu. Následně ještě plátky celé slaniny.
  • Rozpálím troubu
  • Mezitím si udělám základ hamburgeru- všechno krom sýra, kečupu a pizzy smícháme v odporně vypadající kaši. Při nejhorším to dopadne, jako když Pejsek a Kočička vařili dort.
  • Před tím než ho dáme do trouby, musíme hamburger pro obry posypat sýrem
  • Vezmeme si malířský štětec a pizzy potřeme kečupem (můžete vzít i váleček)
  • TIP: Pokud máte malou troubu, kupte si novou. Popřípadě pečte pizzy odděleně (mohly by se pokousat), kdo ji má velkou, přidá pizzy v půlce pečení hamburgeru.
  • Když vyndám hotový hamburger z trouby, ozdobím zbylými plátky slaniny a dám ho na pizzu, kterou znovu ještě předtím potřu kečupem.
  • Až vám z vašeho jídla vyjde hora, která je větší, než vy samotní dospěli jste do závěru přípravy. Následně už stačí přiklopit druhou pizzou (můžete použít štafle) a máme hotovo! Doporučuji koupi nové ledničky (čím větší, tím lepší), neboť silně pochybuji, že to sníte za deset minut.

l156396

Jako na výkrm prasat!

Takový krátký tip na vytvoření malé večeře (popřípadě půlnoční svačiny) – italský hamburger vhodný pro obry nebo na podložení postele. Autorka receptu se setkala v diskuzích s poměrně stejným názorem – „Kdo by to jedl?“ nebo „Vždyť to je jak na výkrm prasat“, apod.

l156395

Vlastně se toto jídlo podobá v gastronomii známé metodě zvané „Pejsek a kočička“, neboť se nejedná o nic jiného než o splácání všech věcí, které doma najdeme.

l156394

Vybírá jen ta nejlepší témata a snaží se psát tak, aby to lidi bavilo. Nezastavuje se před ničím, na rozhovory bere suprové lidi. Řídí se heslem "Per aspera ad astra", tedy "Přes překážky ke hvězdám".

Komentáře

Nahoru