Někteří si hodují v jezení jídla, někdo naopak v psaní o něm. Přesným příkladem je česká foodblogerka, která na svém blogu zveřejňuje ty nejlepší a nejchutnější recepty, které opravdu stojí za to! Řeč je o Chez Lucii nebo-li Lucii Dvořákové, milovnici dobrého jídla a věrné bloggerce srdcem i duší.
Štítek: Food
Jak ozvláštnit nudnou rýži? Přidejte špetku originality
Jak udělat dětem z jídla zábavu? Originalitou, prostou originalitou, kterou denně používá Samantha Lee. Co dělá? Z nudné rýže dokáže kreativním způsobem vytvořit nějakou filmovou, hudební či knižní postavičku. Docela dobrá inspirace, nemyslíte?
Kuchařky se nečtou, ale jedí – nezapomeňte na to!
Čtení kuchařek je na nic. Co kdyby kniha plná receptů byla rovnou jídlo? To by šlo všechno hladce, nemám pravdu?
I myš může být gurmán, hlavě před smrtí
I taková myš před smrtí se musí dobře najíst, a když ji pohostíte sýrem, tak ji spíše urazíte. Navrhuji vám inspirovat se od následujících dvou autorů, kteří vymysleli vážně originální pastičky, kde by podle mého názoru myš umřela sama a dobrovolně.