Víte, co je lepší než recepty Ládi Hrušky? Hubnoucí kuchařka od Břicháče Toma. Tedy v současné době už to žádný Břicháč není. Kdysi si totiž začal dávat pozor na to, co jí. Netoužil po tom, aby strávil půl dne v kuchyni, potřeboval něco zdravého a přitom rychlého. A protože takových jídel objevil spoustu, sepsal je nakonec do kuchařky. A jak to tak vypadá, Česko má nového kuchaře, který má potenciál překonat popularitu Ládi Hrušky. Začínající oblíbenost Břicháče Toma je navíc čistě pozitivní.
Štítek: Recepty
Máte hlad? Hurá na Twitter
Podle některých hrubých výpočtů tvoří zmínky o jídle 50 % veškerých příspěvků na sociálních sítích. Můžeme si z toho dělat srandu, ale je to pravda. Spousta lidí se chlubí tím, co uvařili, upekli, co večeří, snídají, jak zdravě žijí nebo jak nechutné jídlo mají ve školní jídelně. Můžeme jim to vyčítat? Určitě ne. Twitter je v tom dokonce nedávno začal podporovat.
Vyhublý černý netvor talentované Lucie baví celý internet
Jak vypadal váš velikonoční beránek? Měl připálené ucho? Upadl mu nos? Nebo mu nedržela celá hlava? To všechno je nic proti tomu, co se povedlo Lucii. Ta svého beránka víc zkazit snad ani nemohla. Ale hlavně to vzala s humorem a o své vrcholné dílo se podělila. Určitě netušila, že se z ní stane taková hvězda.
Láďa Hruška: Já žádný kuchař nejsem
Reportér a potravinový inspektor televize Nova, který proslul zejména díky kuřecím kůžičkám. Jinak člověk, který se pohybuje v médiích už hezkou řádku let – někdy od roku 1998. Bývalý učitel, reportér televize Prima a TV Nova, ze kterého se právě díky televizi stala mediální hvězda. Minimálně v oboru televizní gastronomie. Ostatně o tom všem si s Láďou Hruškou budeme dnes povídat.
Petra Šťastná o Zajících v krabici: Dobrý nápad je potřeba realizovat hned
Vybavujete si ten pocit, kdy jste jako děti nemohli nedočkavostí dospat? Čirá radost z těšení se postupně vytratila z našich životů – a to přišlo Petře Šťastné a Vaškovi (příjmení) škoda. Společně začali objevovat svět kvalitních potravin a vymysleli unikátní koncept, jak pro ně zákazníky nadchnout – krabičky s delikatesami, které až do poslední chvíle zůstávají utajené. Nekupujte zajíce v pytli, když můžete rozbalit Zajíce v krabici.
Veronika Pořízková, Z ghetta blog: S ničím se moc nepářu, ať už jde o život nebo cupcakes
O práci s těstem mluví skoro zamilovaně a s nadsázkou o sobě říká, že je střelená, blond a peče „asi o něco víc“ než většina lidí. Foodblogerka Veronika Pořízková je sympatickou tváří…
Eva ze Svatojánu: Vařit musím, tak proč to nedělat tvůrčím způsobem
Nikdy nesledovala žádné foodblogy a fotit recepty začala pro kamarádky, přesto má na Facebooku 32 000 fanoušků. Pro Evu Francovou, Kuchařku ze Svatojánu, je však mnohem důležitější stát nohama pevně na zemi a žít jednoduchý, milující život.
Hamburger stvořený na výkrm prasat
Máme pro vás tip na malou svačinu, italský hamburger. Příprava jednoduchá a za pár minut máte hotové jídlo.