Chcete, aby vaše maso bylo chuťově dokonalé a propečené? Meater, je první bezdrátový teploměr, který zaručí dokonale uvařené a upečené maso pokaždé, když budete vařit.
Štítek: Vaření
INZERCE: Pečete a vaříte? S kvalitním vybavením vám to půjde ještě lépe
Nic vám v kuchyni nepomůže tak dobře jako kvalitní vybavení. Když budete péct nebo vařit s kuchyňskými potřebami, se kterými vám to půjde jako po másle, budete se této činnosti věnovat daleko raději. S formou, ze které nejde vyklopit bábovka, tupým nožem nebo vykrajovátkem, které se rozpadne, to totiž moc velká zábava opravdu není. Je to pak spíš k vzteku.
Vyhublý černý netvor talentované Lucie baví celý internet
Jak vypadal váš velikonoční beránek? Měl připálené ucho? Upadl mu nos? Nebo mu nedržela celá hlava? To všechno je nic proti tomu, co se povedlo Lucii. Ta svého beránka víc zkazit snad ani nemohla. Ale hlavně to vzala s humorem a o své vrcholné dílo se podělila. Určitě netušila, že se z ní stane taková hvězda.
Veronika Pořízková, Z ghetta blog: S ničím se moc nepářu, ať už jde o život nebo cupcakes
O práci s těstem mluví skoro zamilovaně a s nadsázkou o sobě říká, že je střelená, blond a peče „asi o něco víc“ než většina lidí. Foodblogerka Veronika Pořízková je sympatickou tváří…
Klára Donathová: Negativní recenze píšu výjimečně, když se jedná o místo, které hrozně frčí anebo je drahé
Na dnešní rozhovor jsem si vybral Kačku Žvýkačku alá Kláru Donathovou, která se věnuje psaní a jídlu na plné obrátky. Jídlo totiž nejen jí, jako každý normální člověk, ale ona ještě o něm píše, za což ji obdivuje řada jejich fanoušků na jejím blogu kackazvykacka.blogspot.cz.
Roman Vaněk: Jídlo mě zajímalo a bavilo odjakživa, ale přišel jsem na to až po 18 letech zahraničního obchodu
Znáte ho z televizních i počítačových obrazovek. Pomáhal a stále pomáhá společně se Zdeňkem Pohlreichem zkultivovat českou gastronomii v televizním pořadu Ano, šéfe! Ukázal Čechům, co skutečně jí. A donutil je konečně zkoumat i kvalitu potravin. Jeho internetové Peklo na talíři trhalo rekordy na Streamu a získalo za to zcela po právu Křišťálovou Lupu. Kromě natáčení a vaření také přednáší, školí a věnuje se psaní knih – jak jinak než o vaření. To je ve zkratce pan Roman Vaněk, zakladatel Pražského kulinářského institutu.
Vít Schlesinger: Mám taky sen o své firmě. A chci udělat vše pro to, abych toho dosáhl
Víťu jsem poznal na pražské BarCampu, který se konal loni. Prezentoval zde svůj projekt Vařím pro Tebe. Startovat by měl letos v lednu. A o čem to bude? No přece o vaření. O vaření pro tebe. A o lidech. O sdílení jídla, setkávání přátel a… více vám již poví autor celé myšlenky, 18 letý student a možná vycházející hvězdička startupové scény – Vít Schlesinger.