Kategorie Hardware

altron logo

Tisková zpráva: Altron spustil vlastní 100TB cloudovou službu aCloud Backup

Firma Altron, nabízející služby v oblasti infrastruktury datových center, převedla svůj pilotní provoz aCloud Backup služby do plného komerčního provozu. Služba je určena k zálohování firemních dat a celých virtuálních serverů ve vyhrazené infrastruktuře Altronu.

YSoft-Orange

Tisková zpráva: Y Soft zvětšuje výrobu vlastního hardware, přesouvá se s novou linkou do větších prostor

Společnost Y Soft, přední dodavatel podnikových workflow řešení, přesunula své výrobní zázemí. Místo sídlení s brněnskou centrálou bude teď nová výrobní linka spolu s odděleními pro objednávky a logistiku sídlit ve větším prostoru samostatné budovy v areálu brněnského Technologického parku. Firma tak navýší tak svoji výrobní kapacitu, zkvalitní výrobní infrastrukturu a slibuje si podporu dalšího růstu. Posílení kapacit rovněž umožní efektivnější sdílení výroby se startupy z portfolia YSoft Ventures, které se zaměřují na IoT. Nová výrobna bude oficiálně otevřená začátkem listopadu.

agogs-gust

Tisková zpráva: Ekolo.cz představilo unikátní model AGOGS GUST

Firma Ekolo.cz představila nový model trekkingového elektrokola Agogs Gust. Jedná se o kolo s výkonným středový pohonem, a poprvé i tlačítkem Boost a baterií nabízející reálný dojezd až 130 km. Agogs Gust je vhodný pro začátečníky a rekreační i pokročilejší cyklisty. Vyrábí se v dámské a pánské variantě s nostností až 150 kg a cena je vůči hodnotě nízká. Lze ho sehnat za 42 900 Kč bez DPH, tedy za cenu, která je vhodná pro rekreační i kondiční jízdy.

Huawei-Mate-8-Silver

Tisková zpráva: Společnost Huawei v roce 2015 dodala 108 milionů smartphonů, o 44 % více než v roce 2014

Praha, 7. ledna 2016: Společnost Huawei oznámila na konferenci CES v Las Vegas obchodní výsledky s výrazným meziroční nárůstem v rámci spotřebitelské divize. Tržby Huawei, které v roce 2015 převýšily 20 miliard USD,…