Kategorie Internet

VIDEO: Jak vypadá pracovní den psího manekýna?

Práce manekýna není žádnou procházkou růžovými sady. Ale tenhle pes si pózování pro fotografy doslova užívá. Podívejte se na video z pracovního dne psa, který dobývá svět! :-)

980x

OBRAZEM: Luxusní parodie ze známých filmových scén – s kočkami!

David a Sarah z Velké Británie vytváří vtipné fotografie ze slavných filmových scén. Známé herečky v jejich fotografiích nahrazují 2 kočky – Willow a Tara. Parodie známých filmových scén se internetovému publiku tak zalíbily, že se určitě brzy můžeme těšit na další.

film

VIDEO: Toto oslnivě animované video je ódou na všechno neuspokojivé

Někdy do sebe věci zapadají bezvadně, tedy jsou perfektně načasované. To jsou ty zvláštně uspokojující okamžiky, co nám přináší podivný vnitřní klid. Jindy si však život razí vlastní cestu a věci nedopadnou podle plánu. Studio Parallel vytvořilo krátké video právě o těchto frustrujících, otravných a ve všech ohledech zklamávajících momentů každodenního života.

V Bostonu testují bezdrátový internet s rychlostí stahování až 700MB/s

Budoucnost internetového připojení je bezpochyby bezdrátové připojení. A Starry je poskytovatel internetových služeb (ISP), který slibuje superrychlý přístup k internetu bezdrátově. Za tímto rychlým připojením bude stát inteligentní router Starry Station, který umožní jednoduše spravovat vaše WiFi připojení. Již nyní je tento systém testován v americkém Bostonu.

johnlew

VIDEO: Virální reklama týdne? Boduje John Lewis!

Předvánoční čas je opět tu a obchodní řetězce se předhánějí, kdo bude mít lepší a oblíbenější reklamu. Obchodnímu řetězci John Lewis se to povedlo na plné čáře. Jeho reklama, která běží v Británii, si už získala spousty příznivců. Za necelý týden má již více než 14 milionů zhlédnutí. Podívejte se na ni také … tato reklama vás zaručeně dojme. :-)

https-_blueprint-api-production-s3-amazonaws-com_uploads_card_image_282197_screen_shot_2016-11-11_at_7-52-19_pm

Soutěž Doodle4Google v Indii vyhrála 11letá dívka!

V národní soutěži Doodle4Google vyhrála v Indii 11letá dívka jménem Anvita Telang. Její kresba s názvem „kdybych mohla někoho něco naučit, bylo by to..“ získala neuvěřitelných 100 tisíc hlasů během 10 dnů. Dívka v soutěži Doodle4Google ilustrovala zeleň, vodu, život ve vodě, balonky atd. s tím, že lidé by si měli užívat naplno každý okamžik. Tuto ilustraci bude Google zobrazovat právě dnes v Indii, na tamní den dětí.

silicone-baby-avatar-babyclon-1

Miminka Avatarů se stala virálem!

Na Instagramu se nedávno objevily fotografie miminek Avatarů, které již vidělo téměř 2,5 milionů lidí. Tato miminka vyrobila španělská společnost Babyclon, která se zabývá výrobou realistických panenek. Fotografie těchto dokonalých Avatárků zaplvila internet. A skvělá zpráva je, že si je dokonce můžete koupit! Jedno miminko vás však bude stát 2000 dolarů, tedy 50 000 Kč.

airportwifi

Mapa, která ukazuje hesla k Wi-Fi na letištích!

Čekání na letištích je často zdlouhavé a bez připojení k Wi-Fi je téměř nesnesitelné. Bezpečnostní inženýr Anil Polat ale vytvořil interaktivní mapu s hesly k Wi-Fi sítím na letištích po celém světě. Taková mapa se rozhodně hodí, co myslíte?

prisma

VIDEO: Prisma vám umožní vytvořit umělecké video!

Prisma je aplikace s působivými filtry, díky kterým upravíte fotografie do efektivní umělecké podoby. Tyto fotografie se staly hitem léta letošního léta a uživatelé vytvářeli fotografická veledíla jak na běžícím páse. Nyní se Prisma dokonce naučila pracovat s videem.

windy

WINDY: Aplikace pro sportovní komunity včetně předpovědi počasí

Na Indiegogo se nedávno objevil další velmi zajímavý projekt, který jistě potěší nadšené sportovce, kteří jsou mnohdy závislí na počasí. Již nyní má tato aplikace více než 150 tisíc měsíčně aktivních uživatelů, kteří odpovídají na dotazy týkající se povětrnostních podmínek do jedné minuty.

browser-773216_1280

Google nahrává a uchovává vše, co řeknete. Jak zjistit, co ví, a jak smazat záznamy?

Google v rámci hlasového vyhledávání nahrává a uchovává prakticky vše, co řeknete. Google zkrátka má nahrávky všeho, co jste v jeho přítomnosti řekli a vy si je můžete poslechnout. Díky tomuto ukládání Google vylepšuje své jazykové nástroje i výsledky, které pak poskytuje vyhledávajícím uživatelům.

TEST: Vaše objednávky u Mc Donald’s prozradí, kolik vám je let

Chodíte do „Mekáče“? Máte rádi hranolky a cheesburgery? Na internetu se objevil test, který vám na základě objednávek u Mc Donald’s řekne, kolik vám je let. U nás se tento test v odhadu věku slušně seknul, ale u vás to možná vyjde. :-)

woman-pilot-yoga-maria-pettersson19

OBRAZEM: Internet šílí z fotografií švédské pilotky cvičící jógu

Maria Petterson není obyčejná pilotka. Fotografuje se totiž na různých místech světa, když cvičí jógu a internet z ní šílí. Na Instagramu má už více než 200 tisíc sledujících fanoušků. Švédská pilotka pracuje pro společnost Ryanair a nyní žije na Sicílii. A jak se líbí její fotografie Vám? :-)

hry googleII

Luxusní Google ovocné hry zdarma, aneb zpestření léta veselou hrou!

Google přišel se zábavnou letní hrou pro zpestření léta. Hru získáte po stažení nejnovější aplikace Google pro Android nebo iOS. Aplikaci jednoduše spustíte a po klepnutí na Doodle, budou spuštěny luxusní ovocné hry.

f2d9446b-9402-40f5-8e91-4a0503c039ba_desktop

VIRÁL: Batole kouřilo 40 cigaret denně. Jak je na tom dnes?

Aldiho znáte jako malého kluka, který své dětství prožil jako silný kuřák. Denně vykouřil několik cigaret denně, a to už jako batole. S trochou vůle a podporou vlastní rodiny je už ale Aldi konečně na dobré cestě.

smiling-dog-stray-pit-bull-adopted-brinks-7

OBRAZEM: Pes, který se stále usmívá, je hitem internetu!

Brinks je pitbulteriér, který byl zachráněn od těžkého života na ulici, a to jako 11 měsíční štěně. Když se řekne slovo pitbul, asi si představíte drsné bojové plemeno psa. Brinks je ale jiný…je tak šťastný, že byl zachráněn a má tak úžasného páníčka, že se stále usmívá. Není divu, že má na Instagramu více než 21 tisíc followerů.

bezrealitky

Luxusní inzerát na prodej bytu, který vás pobaví!

Na serveru bezrealitky.cz se objevil skutečně luxusní inzerát na prodej bytu v Praze – Záběhlicích. Autor si totiž s textem skutečně vyhrál. Vtipným způsobem popsal důvody prodeje bytu, jeho výhody i nevýhody a vše, co s sebou koupě tohoto bytu nese.