Kategorie Internet

OBRAZEM: Nejlepší selfie zvířat, která se okamžitě stala virálem

Umění selfíček se už dostalo i do života zvířat a jejich fotografie lámou v oblíbenosti na internetu rekordy. Selfie si váš domácí mazlíček vytvoří jednoduše. Stačí, když klikne na obrazovku vašeho smartphonu, kde bude nastaven fotoaparát. Vzniknou pak dokonalé obrázky, které snadno stanou virálem. I váš domácí mazlíček může být slavný!

facebook-login-1475585_1280

Facebook v Německu bude filtrovat falešné zprávy

Facebook v Německu v následujících týdnech spustí filtrování falešných zpráv. Pokud tedy uživatel bude sdílet zprávu, která je prověřena a vyhodnocena jako falešná, bude na tuto skutečnost upozorněn. Upozornění, že se jedná o falešnou zprávu, bude zobrazeno i uživatelům, kterým bude daný příspěvek pouze zobrazen.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-8

OBRAZEM: Internet šílí z 61leté modelky, která nafotila kolekci plavek

Yazemeenah Rossi je 61letá modelka, která má lepší postavu než většina náctiletých. A možná právě proto byla vybrána k nafocení unikátní kampaně propagující kolekci plavek pro ženy. Její fotografie v plavkách se na internetu šíří rychlostí blesku a je jisté, že reklama zde rozhodně splnila svůj účel.

guy-knitting-sweaters-pictures-places-sam-barsky-9-58733dde398fe__605

OBRAZEM: Muž vyrábí svetry s místy, která navštívil a stal se hitem internetu

Když vycestujete do jedné z oblíbených turistických destinací, možná máte ve zvyku koupit si tam tričko. A tak jsou ve vašem šatníku trička s nápisy Londýn, Paříž, New York atd. Sam Barsky trička v turistických destinacích nekupuje. Místo toho plete originální svetry, ve kterých se poté fotí u míst, které jsou na nich vyobrazeny. Originální fotografie vkládá na sociální sítě a postupně se tak stává hitem internetu!

8566721433_c2f788e058_z

Donald Trump radí důležité dokumenty zásadně posílat kurýrem

Americký prezident Donald Trump se v sobotu vyjádřil k ochraně důležitých dokumentů před kybernetickými útoky. Dle Trumpa by se důležité dokumenty měly zasílat zásadně v papírové podobě pomocí kurýrů.

what

WhatsApp již na některých telefonech nebude fungovat

WhatsApp Messenger začátkem tohoto roku přestal fungovat na některých mobilních zařízeních. Společnost se totiž snaží zaměřit právě na systémy, které využívá drtivá většina lidí. Mobilní telefony, na kterých již aplikace přestala fungovat, prý nenabízejí potřebný potenciál k rozšiřování funkcí WhatsApp.

Facebook spustí animované ohňostroje!

Lidé po celém světě se chystají na oslavy začátku roku 2017. Facebook chce se svými uživateli slavit také! A proto nám umožnil vytvořit si vlastní animovaný ohňostroj, který pak můžeme poslat svým přátelům!

social-media-1679230_1280

Bezpečnostní chyba na Facebooku umožnila přístup k soukromým emailům uživatelů

Bezpečnostní chyba na Facebooku umožnila získání soukromých emailů všech uživatelů, což má zásadní dopad na jejich soukromí. Facebook totiž ukazoval emailové adresy přímo v URL ve skupinách. Hackeři tak mohli strojově získat miliony adres, aniž by je to stálo větší práci.

protecting-christmas-tree-from-dogs-cats-pets-4-585a611c97b73__605

OBRAZEM: X způsobů, jak ochránit vánoční stromek před domácími mazlíčky

Kdo má doma kočku, psa nebo jiného domácího mazlíčka, ví, že vánoční stromek pro ně bývá obrovským pokušením. Zelené větvičky, super schovávačka a spousta ozdob zkrátka svádí ke hře. Lidé ale vždy byli vynalézaví, a to i v případě vánočních stromků. Podívejte se na několik způsobů, které pomohou váš vánoční stromek ochránit. Tyto geniální fotografie baví internet!

fisherman-posts-deep-sea-creatures-roman-fedorstov-russia-32-585a5984adb4d__700

Twitter ruského rybáře zaplavují děsivé ryby z hlubin moře

Twitter ruského rybáře Romana Fedortsova je doslova zaplavený stvůrami z hlubin moře. Tento muž pracuje na rybářském parníku v severní části Ruska a rozmanité druhy živočichů děsivého vzezření, které byly vytaženy pomocí sítí, dokumentuje pomocí svého telefonu. Snímky ihned vkládá na svůj Twitter. Jeho fotografie vyvolávají mnoho ohlasů, spousta z nich ale pozitivní není. Tyto ryby totiž v důsledku vysoké změny tlaku umírají jen pro jeho tweety.

messenger-lite

Facebook znemožnil instalaci Messenger Lite

Aplikaci Messenger Lite už pro své zařízení nenainstalujete. Facebook znemožnil instalaci se slovy, že tato aplikace již není kompatibilní s žádným vaším zařízením. Ve skutečnosti je instalace Messengeru Lite omezena pouze na rozvojové země a u nás je již nutné instalovat pouze plnou verzi.

evianii

Stále oblíbená virální reklama, kde batolata tančí jako dospělí

Když je reklama originální, zábavná nebo roztomilá, vždy vzbudí velký zájem. A této reklamě na vodu Evian, se to podařilo na plné čáře! Je zábavná, originální a roztomilá. Stala se tak doslova virálem. Reklama už je sice starší, ale lidé ji stále s oblibou sdílejí. A má už neuvěřitelných 85 milionů zhlédnutí.

VIDEO: Jak vypadá pracovní den psího manekýna?

Práce manekýna není žádnou procházkou růžovými sady. Ale tenhle pes si pózování pro fotografy doslova užívá. Podívejte se na video z pracovního dne psa, který dobývá svět! :-)

980x

OBRAZEM: Luxusní parodie ze známých filmových scén – s kočkami!

David a Sarah z Velké Británie vytváří vtipné fotografie ze slavných filmových scén. Známé herečky v jejich fotografiích nahrazují 2 kočky – Willow a Tara. Parodie známých filmových scén se internetovému publiku tak zalíbily, že se určitě brzy můžeme těšit na další.

film

VIDEO: Toto oslnivě animované video je ódou na všechno neuspokojivé

Někdy do sebe věci zapadají bezvadně, tedy jsou perfektně načasované. To jsou ty zvláštně uspokojující okamžiky, co nám přináší podivný vnitřní klid. Jindy si však život razí vlastní cestu a věci nedopadnou podle plánu. Studio Parallel vytvořilo krátké video právě o těchto frustrujících, otravných a ve všech ohledech zklamávajících momentů každodenního života.

V Bostonu testují bezdrátový internet s rychlostí stahování až 700MB/s

Budoucnost internetového připojení je bezpochyby bezdrátové připojení. A Starry je poskytovatel internetových služeb (ISP), který slibuje superrychlý přístup k internetu bezdrátově. Za tímto rychlým připojením bude stát inteligentní router Starry Station, který umožní jednoduše spravovat vaše WiFi připojení. Již nyní je tento systém testován v americkém Bostonu.

johnlew

VIDEO: Virální reklama týdne? Boduje John Lewis!

Předvánoční čas je opět tu a obchodní řetězce se předhánějí, kdo bude mít lepší a oblíbenější reklamu. Obchodnímu řetězci John Lewis se to povedlo na plné čáře. Jeho reklama, která běží v Británii, si už získala spousty příznivců. Za necelý týden má již více než 14 milionů zhlédnutí. Podívejte se na ni také … tato reklama vás zaručeně dojme. :-)

https-_blueprint-api-production-s3-amazonaws-com_uploads_card_image_282197_screen_shot_2016-11-11_at_7-52-19_pm

Soutěž Doodle4Google v Indii vyhrála 11letá dívka!

V národní soutěži Doodle4Google vyhrála v Indii 11letá dívka jménem Anvita Telang. Její kresba s názvem „kdybych mohla někoho něco naučit, bylo by to..“ získala neuvěřitelných 100 tisíc hlasů během 10 dnů. Dívka v soutěži Doodle4Google ilustrovala zeleň, vodu, život ve vodě, balonky atd. s tím, že lidé by si měli užívat naplno každý okamžik. Tuto ilustraci bude Google zobrazovat právě dnes v Indii, na tamní den dětí.