Kategorie Internet

BTqTN-2QMXN-QULFpJrs2eRGa3Vejy-QGsoZNo5KcRRVNqoQMdP1C3QrPq2At0o5vUNWxas

Nakupování na internetu bez jediného kliknutí

V poslední době je velmi moderní nakupovat potraviny přes internet. Potraviny jsou mnohdy kvalitnější, ovoce a zelenina čerstvější… Výhodou je, že nemusíte stát dlouhé fronty na pokladnách, nemusíte ztrácet čas běhám od regálu k regálu a s těžkým nákupem ani nemusíte manipulovat. Vše si objednáte z pohodlí domova.

19415830_10207019778413070_1934405341_n

Apple jako otrokář

Co všechno se musí stát, abychom si mohli zavolat z iPhonu? Už je to roky, co se kritizují podmínky pro zaměstnance vyrábějící právě iPhony. Nejedná se o konečnou verzi produktu, ale o vývoj od úplného začátku. IPhony vyrábí společnost Foxconn. Do společenského vědomí se dostala v roce 2010, kdy vyšly najevo šokující pracovní podmínky, v kterých musí zaměstnanci pracovat.

19416069_10207026580543119_9296320_n

Facebookový přešlap TOP 09 – Praha 6

Každý člověk dělá chyby, je to přirozené. Ale jistě mi dáte za pravdu, že jsou místa a situace, kde by se chyby vážně působit neměly. Své o tom ví i správce fanpage TOP 09 – Praha 6. Lepší komedii byste nevymysleli, i kdybyste chtěli!

19369735_10207005194648485_1637730551_n

Kájínek dal Čechům smích

Už skoro měsíc můžeme potkat Jiřího Kájínka na obyčejné pochůzce městem. Třiadvacátý den měsíce května byl propuštěn na svobodu. Po dlouhých 23 letech dostal milost od Miloše Zemana. Mnozí z vás se narodili v době, kdy už byl Kájínek ve vazbě, tudíž celý váš život byl za mřížemi. Světlo světa znovu spatřil až nedávno.

19244087_10207005298331077_1080786424_n

Pohledná blondýnka si střílí z mužů na ulici. Uhodli byste jak?

Po internetu kolují videa plná polibků. Žena je jen jedna, střídají se pouze muži. Slečna se rozhodla, že vyzkouší reakce mužů, které bude na potkání líbat. Aby měla nějaký ten důkaz a případně se tím proslavila, vše pečlivě natáčela.

19244206_10207000933541960_874366851_n

Policie ČR na Facebooku!

Policie České republiky bude mít vlastní účet na Facebooku. Po vzoru ostatních státních složek, jako je armáda a hasiči, budeme moci komentovat jejich příspěvky. Hlavním účelem facebookového účtu bude informovat fanoušky o policejních pracích.

19369875_10207000863540210_828304641_n

Zneužití vlastní fanpage

Aktuální situace, kterou si restaurace prochází je učebnicovým příkladem toho, jak se dají zneužít sociální sítě k vlastnímu prospěchu. Hodnocení restaurace Podůlka na jejich fanpage se během půl hodiny změnilo. Z nejlepšího na nejhorší.

19357906_10207000793258453_1337572361_n

„Česani“ tvoří duplikáty fotografií

Pomalu, ale jistě se blíží stranické volby. Každá strana si láme hlavu s předvolební kampaní, aby zaujala co nejpočetnější masu českých občanů. Na české politické scéně jsme zvyklí na absurdní aféry, v kterých se leccos dozvíme. Ale že vyjde najevo takové faux pas, o neznalosti autorství fotografie?

prof-2-1-750x4007

Bezplatná wi-fi v Olomouckých parcích

V ulicích a v parcích města Olomouc, můžeme najít solární lavičky. Nenechte se zmást. Lavičky nebudou horké, když si na ně sednete, ale sluneční energií si může dobít mobilní telefon anebo se dokonce připojit na signál wi-fi.