Kategorie Oznámení

1934907_10153464105603347_6302307494199899584_n

Tisková zpráva: Dobrýweb.cz přináší nabídku dvou školení s tématem digital marketing

Digitální agentura Dobrý Web přichází s nabídkou dalších dvou školení, tématem bude digitál. První akce s názvem Low cost digitální marketing se koná 22. listopadu 2017, přednášejícím je Michal Mládek. Druhá akce nazvaná Digital product design se uskuteční 10. ledna 2018 a povede ji Jiří Suchý.

CMYK_ALDO

Tisková zpráva: Pro obchod Aldo nábytek nově pracuje marketingová agentura RobertNemec.com

Společnost Aldo provozující obchod s designovým nábytkem ze zahraničí, navázala spolupráci se strategickou reklamní agenturou RobertNemec.com. Bude pro něj zajišťovat kompletní online marketing.

FEO

Tisková zpráva: Ze společnosti FEO odchází její otec Michal Studený

Jednu z největších jihomoravských online agentur FEO opouští po 13 letech její spoluzakladatel, spolumajitel a marketingový ředitel Michal Studený. Ten ale nadále zůstává v online marketingu a chce podnikat pod vlastním jménem.

SAP_Logo

Tisková zpráva: SAP ČR má novou obchodní ředitelku Markétu Bauerovou

Společnost SAP ČR ke svému 25. výročí také nově přivítala na pozici obchodní ředitelky Markétu Bauerovou, ženu s mnohaletými zkušenostmi v obchodních pozicích a vedení týmu v oblasti IT. Bauerová má od srpna na starosti obchodní strategii, vedení týmu, řízení vztahů se zákazníky a celkově zodpovědnost za obchodní výsledky.

Huawei-Mate-8-Silver

Tisková zpráva: Společnost Huawei v roce 2015 dodala 108 milionů smartphonů, o 44 % více než v roce 2014

Praha, 7. ledna 2016: Společnost Huawei oznámila na konferenci CES v Las Vegas obchodní výsledky s výrazným meziroční nárůstem v rámci spotřebitelské divize. Tržby Huawei, které v roce 2015 převýšily 20 miliard USD,…