Kategorie Události

1934907_10153464105603347_6302307494199899584_n

Tisková zpráva: Dobrýweb.cz přináší nabídku dvou školení s tématem digital marketing

Digitální agentura Dobrý Web přichází s nabídkou dalších dvou školení, tématem bude digitál. První akce s názvem Low cost digitální marketing se koná 22. listopadu 2017, přednášejícím je Michal Mládek. Druhá akce nazvaná Digital product design se uskuteční 10. ledna 2018 a povede ji Jiří Suchý.

dpd logo

Tisková zpráva: Společnost DPD opět získala zlato v soutěži TOP Odpovědná firma

Společnost DPD, přední přepravce a inovátor v oblasti e-commerce v České republice i Evropě, byla po roce znovu oceněna zlatým certifikátem v kategorii TOP Odpovědná velká firma, za aktivity v rámci společenské odpovědnosti firem (CSR).

YSoft-Orange

Tisková zpráva: Y Soft zvětšuje výrobu vlastního hardware, přesouvá se s novou linkou do větších prostor

Společnost Y Soft, přední dodavatel podnikových workflow řešení, přesunula své výrobní zázemí. Místo sídlení s brněnskou centrálou bude teď nová výrobní linka spolu s odděleními pro objednávky a logistiku sídlit ve větším prostoru samostatné budovy v areálu brněnského Technologického parku. Firma tak navýší tak svoji výrobní kapacitu, zkvalitní výrobní infrastrukturu a slibuje si podporu dalšího růstu. Posílení kapacit rovněž umožní efektivnější sdílení výroby se startupy z portfolia YSoft Ventures, které se zaměřují na IoT. Nová výrobna bude oficiálně otevřená začátkem listopadu.

webtop

Tisková zpráva: Dobrý web spustil hlasování soutěže Osobnost digitálního marketingu

Digitální agentura Dobrý web pořádá každoroční konferenci WebTop100 a spustila hlasování soutěže Osobnost digitálního marketingu, které bude probíhat do 19. října. Nominace odborné poroty již proběhly během měsíce září. Jméno vítěze hlasování bude oznámeno v listopadu na slavnostním vyhlášení konference.

FEO

Tisková zpráva: Ze společnosti FEO odchází její otec Michal Studený

Jednu z největších jihomoravských online agentur FEO opouští po 13 letech její spoluzakladatel, spolumajitel a marketingový ředitel Michal Studený. Ten ale nadále zůstává v online marketingu a chce podnikat pod vlastním jménem.

Tisková zpráva: V ServerParku beží již přes 2 000 serverů s příkonem přes ¼ MW

V následujících 2 etapách bude zprovozněno dalších 5 000 serverů V srpnu tohoto roku bylo v pražské Hostivaři slavnostně otevřeno nejmodernější datové centrum v České republice, ServerPark, zajišťující provoz velkých internetových projektů. Stavbu a provoz…